HEALTHY BITES

'Snacks, maar dan gezonder, met gemak bereidt'

OVER ONS - CONTACT

HEALTHY BITES is een initiatief van Agri&Franchise en mede tot stand gekomen door Amsterdam Arena en diverse groentekwekers. Healthy Bites is gevestigd in Gelderland en Limburg en ontstaan in het Blue Innovation Center in Venlo uit een co-creatie vanuit dit Center. 

HEALTHY BITES is  door HAS Hogeschool en Agri&Franchise binnen de muren van het Blue Innovation Center in Venlo vorm gegeven. Het concept wordt ondersteunt door  Kamer van Koophandel Tuinbouwketeninnovatie-programma en Ondernemerslift+. Het netwerk van de partijen heeft teelt, conceptontwikkeling, kennis over levensmiddelen en techniek bij elkaar gebracht en staat aan de basis van HEALTHY BITES. Producten direct van de tuinder, veilig en verantwoord verwerkt door professionals en voorzien van een goede en smaakvolle bite, look & feel. De techniek is een bijzondere toevoeging. Engineers kijken mee hoe het bereiden van de 'Bites' verantwoord kan (lees met behoud van de gezonde inhoudstoffen), vers blijven en werkbaar en planbaar zijn voor de bereider. Maar net zo belangrijk, hoe de bereiding ter plaatse van een evenement snel en op tijd kan in grote hoeveelheden.

Inmiddels zijn onder de vlag van Healthy Bites meerdere concepten ontwikkeld. 1 ervan is Pancks! Meer informatie over dit product/concept vindt u op: www.pancks.nl


ADRES

Healthy Bites

Noorderpoort 45

5916 PJ Venlo


Meer informatie: 


CONTACTFORMULIER